Bröstförstoring - Ja, men helst utan kniv - www.medicera.com
Bröstförstoring - Ja, men helst utan kniv - www.medicera.com
Välkommen till Medicera! Vi är tillverkare och distributör med ensamrätt av flera dominerande varumärken inom klinikutrustning och estetik. Sedan ett decennium har vi varit ledande leverantör till fler än 1000 kliniker och salonger i Skandinavien. På Inject Academy håller vi utbildningar med hög internationell standard i estetiska behandlingsmetoder.
Helkroppspeeling med HAPPY Intim - Skin Tech Pharma Group - Medicera
Helkroppspeeling med HAPPY Intim - Skin Tech Pharma Group - Medicera
Hos oss får du utbildning i världsklass och med vår utrustning kan du känna dig trygg då vi endast levererar de mest innovativa estetiska lösningarna. Vi arbetar bara med säkra produkter med bakomliggande forskningsstudier och vi finns alltid här för dig som kund. Vårt mål är att kunna hjälpa dig som driver klinik eller salong att utöka din verksamhet och göra den mer lönsam.

Det här är medicera

Medicera är leverantör och distributör av klinikutrustning samt injektions- och skönhetsprodukter och arbetar med B2B. Företaget har verkat i den estetiska branschen i över ett decennium och utvecklar och distribuerar innovativa estetiska lösningar med låga risker. Martin och Martina Richter är företagets grundare och har mångårig erfarenhet och ett unikt kontaktnät i branschen världen över. Det gör att Medicera ligger i framkant vad gäller det absolut senaste inom estetisk skönhet. Vi har fyra produktområden: Injicerbara produkter, apparatur, hudvård och utbildning.

Produkter

Vi arbetar bara med de mest innovativa och säkra produkterna med bakomliggande forskningsstudier på marknaden. Vi på Medicera lägger ner extra mycket arbete för att du som kund skall kunna känna dig trygg i ditt val av utrustning och i ditt arbete med våra produkter. Affärsidén är att erbjuda världsunika produkter och målet är att bli ledande leverantör och distributör inom den estetiska skönhetsbranschen.

Vidare till produkter

Utbildningar

Utbildning i världsklass i estetiska behandlingar. Inject Academy främjar kunskap och praktiska färdigheter för att framgångsrikt kunna konkurrera inom estetiska injektionsbehandlingar. Vår långa erfarenhet och erkända expertis gör att vi kan erbjuda dig en utbildning med hög internationell standard. Genom att utbilda dig på Inject Academy får du de färdigheter, den kunskap och trygghet du behöver för att kunna utveckla din egen praktik.

Vidare till utbildningar
Superföretagen 2018