LIPS MASTER CLASS MED EHSAN

Ehsan är en av Europas mest eftertraktade läppexperter idag och behandlar med en egen utvecklad teknik. Ehsan började sin karriärr som ambulanssjksköterka och blev sedan specialiserad narkossjuksköterska. Det var efter en kurs på InjectAcademy som han visste att han hittat rätt. Idag utför Ehsan behandlingar på kliniker både i Sverige och i hela Europa.

Jag frågade Ehsan vad han anser vara viktigt, när man behandlar läppar. Han svarade:

“Det gäller att snabbt anlysera en läpp och förstå hur man kombinerar olika tekniker för bästa möjliga resultat. Många gånger har kunden gammal filler som måste lösas upp. När detta är gjort, bygger jag upp läppen under flera behandlingar. Det är viktigt att förstå dom anatomiska begränsningarna som kan ställa till problem. Mitt mål är en fyllig, vacker och naturlig läpp som passar personens ansikte”.

Ehsan är känd för sin grundliga analys och metod att bygga upp och skulptera vackra läppar i flera steg. I april kommer Ehsan att även utbilda på InjectAcademy. Vill du som är leg. läkare, tandläkare eller sjuksköterska delta så ring 08-544 853 00. Datum: lördag den 28.04.2018 eller söndag den 29.04.2018

Vi kommer även att söka modeller.

 

Av Martina Richter
Postat den 8 februari, 2018