Session i trådlyft med V SoftLift

Idag har vi en session på InjectAcademy med VSoftLift, som är en behandlingsmetod där huden får ett lyft, stramas åt och en förbättrad struktur.

Materialet man använder är PDO dvs. polydioxanonsuturer som förs in i huden med nål. Behandlingen ger tre effekter och har blivit enormt populär i hela världen.

Det finns idag en större efterfrågan på behandlingen än det finns läkare som erbjuder den. Helt otroligt.

Här använder Dr. Nuria Civil en ny tråd som ger ett ännu starkare lyft.

Här använder Dr. Nuria Civil en ny tråd, ARTE som ger ett ännu starkare lyft.

Alla läkare idag på vår session har arbetat länge med VSoftLift. På InjectAcademy har vi regelbundna sessions där alla som arbetar med olika behandlingar kan utbyta tips och råd.

Efteråt är alla taggade och har utökat sin kompetensen ännu mer. Det är viktigt att alltid uppdatera sig.

Jag kommer väl ihåg hur behandlingarna med fillers såg ut för femton år sedan. Man hade inte ännu kommit på 3D perspektivet utan fyllde bara ut nasolabialvecken och kråksparkar.

 

En V SoftLift behandling ger ett naturligt resultat som många eftersträvar idag. Ett stort amerikanskt företag gjorde en marknadsundersökning bland kvinnor där det visade sig att endast 4-5% kunde tänka sig att göra en filler eller botoxbehandling.

På frågan varför de inte var intresserade, svarade de flesta att de inte ville se onaturliga ut.

Många tror att alla de som har ett onaturligt utseende är resultate av en fillerbehandling. Tyvärr är det så att dessa behandlare förstör för de andra och hindrar intressenter att vilja göra en fillerbehandling.

Intresset är nog större än 4-5% men många vågar inte.