Därför kommer Infuzion bli stort

Förra veckan var jag i Monaco på AMWC kongressen ( Anti-ageing Medical World Congress).

Det är elfte året i rad som jag är där för att  ta del av föredrag, workshops, möten med mera.

I år märkte jag att mesoterapi kommer att bli stort. Denna behandling går ut på att injicera hyaluronsyra i små droppar in i huden.  Flera företag som idag tillverkar fillers och botox har förstått att det finns en stor målgrupp som är rädda för att se överbehandlade ut efter en botox eller fillerbehandling.

En undersökning har visat att det är cirka 5% som kan tänka sig att göra en botox eller fillerbehandling idag. Då återstår alltså 95% som inte kommer att göra det. Det är många.

Vad man märker är att det är just denna enorma målgrupp som de stora koncernerna vill åt.  Dom satsar på nya reklamkampanjer med bilder på helt naturliga modeller som ska se vanliga ut och som har synliga nasolabialveck med små skrattrynkor.

Det enda problemet är att  mesoterapi medför runt hundra nålstick för att få ner de små dropparna av hyaluronsyra, jämnt fördelat över ansiktet, hals eller dekolletage.

Ungefär 30 procent av befolkningen har dessutom nålfobi och ganska många upplever nålstick som obehagligt. Då är det  inte så många som skulle vara intresserade av mesoterapi.

Det var då jag började förstå varför Infuzion har blivit så enormt populärt och stort. Det är ju mesoterapi fast utan nålstick!  Samma produkt av hyaluronsyra med vitaminer slussas in med Infuzionapparaten istället för nåstick och man slipper, svullnad och rodnad. Dessutom blir det ett naturligt resultat.

Infuzion är även lite av en en naturlig fillerbehandling då hyaluronsyran slussas in i varje hudcell och sätter sig fast där så att huden lyfts upp. Speciellt där det finns mindre rynkor och ringar under ögonen. Håller i sex månader. www.infuzionsystem.com

Efter tre behandlingar får man det här naturliga resultatet som många önskar sig.

Efter tre behandlingar får man det här resultatet som är vad många önskar sig enligt en marknadsundersökning. Nasolabialvecken är inte helt borta som ger en mer naturlig look.