Skin + Plan = Smart

Såklart! Det är ju supersmart om man planerar allt runtomkring sin hud. Detta för att bromsa åldersprocessen och se snygg ut, många år framöver.

Idag finns det många smarta kvinnor som ser väsentligt yngre ut än vad dom är. Detta är SkinPlanning för mig.

Sen, är det ju supersmart att det finns ett hudvårdsmärke som heter SkinPlan.

Det är tydligt vad hudvårdsserien går ut på. Att vara smart och innehålla allt som gör att huden håller sig ungdomlig och fräsch.

Bästa produkten jag tagit fram hittills är SkinPlans Vitamin C Booster.

Den bleker pigmentfläckar, förminskar stora porer och ger huden en jämn lyster.

Man får en betydligt finare och slätare hud. Du kommer att se en skillnad inom ett par dagar. Askorbinsyra är dessutom ett av de minst allergiframkallande ämnena inom hudvård och jag har sett till att den innehåller så mycket som 98% stabiliserad I-askorbinsyra.

Det finns flera vetenskapliga studier: I huden behövs askorbinsyra för att bygga upp bindvävscellen till kollagen samt hämma hudens produktion av melanin och reducera pigmentfläckar. Resultatet blir en fastare hud och antalet stora porer blir färre.

Sist men inte minst så gjorde vi en marknadsanalys med Glossybox år 2013 bland 3541 kvinnor i Sverige. Cirka 80% märkte en skillnad från mindre porer, klar lyster, mindre pigment fläckar och fastare hy.

Det här var den största studien vi gjort någonsin och även Glossybox var helt förvånade över alla positiva inkommande svar från de som deltog.

Vitamin C Booster ger synliga resultat redan efter några dagar.

Vitamin C Booster ger synliga resultat redan efter några dagar.